Managementinformatie

Managementinformatie is de informatie die u nodig heeft voor de besturing en beheersing van uw bedrijf. Belangrijke beslissingen binnen uw onderneming worden genomen op basis van betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie. Stuurinformatie dient ervoor dat u tenminste maandelijks exact weet waar u staat en of de doelstellingen behaald zijn. Daarnaast is verantwoordingsinformatie informatie die gebruikt wordt om simpelweg verantwoording af te leggen.

Neem contact op Maak een afspraak

De complexiteit van managementinformatie

Hoe weet je als ondernemer wat betrouwbare informatie is? En hoe weet je welke informatie onjuist is? Het kost u veel energie en rendement als u de verkeerde analyses en keuzes maakt. Als ondernemer is het lastig om de juiste managementinformatie te verzamelen. Het verzamelen van managementinformatie mondt zich vaak uit aan een overvloed aan rapportages en indicatoren. Daarnaast wordt de managementinformatie niet gekoppeld aan strategische doelstellingen, waardoor u als ondernemer onmogelijk de juiste keuze kan maken. Ook is het lastig voor u als ondernemer om beslissingen te maken, omdat u vaak geen tijd heeft om een grondige analyse te maken van deze managementinformatie.

Vraag direct aan
BincQ illustatie

Wat kan BincQ voor u betekenen?

BincQ kan voor u het overzicht maken en advies geven over het nemen van beslissingen uit de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. Denk hierbij aan het behalen van targets die u uw onderneming heeft gesteld. Samen met BincQ kan gekeken worden naar relevante KPI’s zodat dagelijks gegevens en informatie wordt verzameld. Zonder deze KPI’s is het lastig om aan de bruikbare informatie te komen en is de kans groot dat u minder relevante informatie verzameld. Met de finance managers van BincQ gaat u van achteraf verantwoorden naar tijdig sturen op basis van juiste managementinformatie en KPI´s.

Neem vrijblijvend contact op

Veel gestelde vragen:

Van hoogwaardige CFO’s tot betrouwbaar administratief personeel. Door onze strategische samenwerkingen kunnen we snel en doeltreffend het juiste personeel inzetten voor uw doel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met BincQ

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met ons en maak een afspraak

Afspraak maken