Bedrijfsopvolging

Vroeg of laat krijgt u te maken krijgen met een lastig besluit, namelijk een bedrijfsopvolging. Een opvolger kan een concurrent of een familielid zijn. Het is een moeilijke beslissing en complex proces vanwege overdracht van bedrijfsleiding, eigendom en zeggenschap met ingewikkelde fiscale, juridische en financiële regelgeving. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte opvolger moeten vooraf meerdere opties worden bekeken, tevens moet uw bedrijf klaar zijn voor overdracht. Zo ligt dat bij familiebedrijven vaak ook op emotioneel niveau. Advies van een onafhankelijke expert kan u met deze cruciale beslissingen helpen om de juiste keuzes te maken. Zorg ervoor dat uw bedrijfsopvolging in goede banen wordt geleid en dat de waarde van uw bedrijf wordt gemaximaliseerd.

Neem contact op Maak een afspraak

Onafhankelijk advies van BincQ bij uw bedrijfsopvolging

Wanneer een bedrijfsopvolging niet goed verloopt kan dit leiden tot hoge kosten voor de kopende en zelfs de verkopende partij. Onaangename verrassingen tijdens een overname kunnen echter voorkomen worden door goede voorbereiding op alle facetten die bij een bedrijfsovername komen kijken. De hulp van een expert van BincQ zal ervoor zorgen dat u verder kijkt dan u alleen zou doen. Daarnaast kan BincQ adviseren in wat daadwerkelijk goed voor het gehele bedrijf is zodat niet alleen u tevreden bent na afloop, maar ook de overnemende partij en het personeel. BincQ zal u begeleiden tijdens moeilijke momenten en gesprekken. Zo kunt u uw BincQ expert zeven dagen per week bereiken, want een bedrijfsovername is een uniek en een belangrijk proces dat zich dag en nacht zal afspelen.

BincQ illustatie
BincQ illustatie

Kom in contact met een expert

Heeft u advies nodig bij uw bedrijfsopvolging of zijn er andere bedrijfskwesties die spelen? Begin op tijd met de overdracht zodat u op tijd afspraken kan plannen en vastleggen. Maak vrijblijvend een afspraak met BincQ om te zien wat BincQ voor u kan betekenen

Maak vrijblijvend een afspraak

Veel gestelde vragen:

Bedrijfsopvolging is een intensief traject waar goed over na gedacht moet worden. Een goed plan heeft tijd nodig, de keuzes die gemaakt moeten worden rondom bedrijfsopvolging moeten goed overwogen worden. Wilt u weten hoe dit voor uw bedrijf kan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij bedrijfsopvolging komt vaak een stukje financiering kijken, wat zijn de slimste constructies en hoe pak je dit aan. BincQ weet hier als geen ander raad mee. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Een gedreven en persoonlijke aanpak. Het traject wordt van begin tot eind volledig begeleid vanuit BincQ.

Van hoogwaardige CFO’s tot betrouwbaar administratief personeel. Door onze strategische samenwerkingen kunnen we snel en doeltreffend het juiste personeel inzetten voor uw doel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met BincQ

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met ons en maak een afspraak

Afspraak maken