SaaS

Snel groeiende SaaS bedrijven kunnen een SaaS CFO met de juiste kennis en ervaring goed gebruiken zodat het management tijdig wordt voorzien van de juiste management informatie en een strakke financiële organisatie. Zodat het management zich kan focussen op groei. In de start- en scale-up fase is dit vaak geen fulltime bezigheid, maar wel een taak voor een echte (vaak dure) financial. Een ideale oplossing hiervoor is dus bijvoorbeeld een parttime Saas CFO, al zijn deze moeilijk te vinden.

Manufacturing

In de maakindustrie zijn er vaak complexe processen die goed gemonitord moeten worden. Een CFO met de juiste kennis en ervaring zorgt ervoor dat het management tijdig wordt voorzien van de juiste management informatie en een strakke financiële organisatie. Zodat het management zich kan focussen op groei. In de start- en scale-up fase is dit vaak geen fulltime bezigheid, maar wel een taak voor een echte (vaak dure) financial. Een ideale oplossing hiervoor is dus bijvoorbeeld een parttime Saas CFO, al zijn deze moeilijk te vinden.

High-Tech

De High-Tech branche verandert iedere dag hierdoor is er veel behoefte aan de juiste kennis en ervaring zodat het management tijdig wordt voorzien van de juiste management informatie en een strakke financiële organisatie. Zodat het management zich kan focussen op groei. In de start- en scale-up fase is dit vaak geen fulltime bezigheid, maar wel een taak voor een echte (vaak dure) financial. Een ideale oplossing hiervoor is dus bijvoorbeeld een parttime Saas CFO, al zijn deze moeilijk te vinden.

Stef

Stef Kanen CEO

Bij BincQ vindt u uw CFO & SaaS expertise, hoge flexibiliteit, geen langdurige contracten en een vast transparant maandelijks tarief.